2011. július 24., vasárnap

Pejin Attila: A Dudás család krónikája - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Dudás család krónikájaA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A zentai történész-muzeológus könyvének főszereplője öt fiútestvér, akik a dualizmus évtizedeiben a vajdasági város közéletének, öntudatának nagy hatású alakítói voltak. A szegedi illetőségű családalapító, Dudás Endre 1847-ben költözött Zentára, ahol először tanító volt, majd hivatalnok. Öt felnőtt kort megért fia művelt és képzett értelmiségi lett: Lajos polgármester, István takarékpénztári igazgató, Ödön lapszerkesztő, Andor városi tanácsos a leghíresebb testvér, Dudás Gyula történész, aki a millenniumi Bács-Bodrog megye egyetemes monográfiája (1896) megszerkesztése mellett megírta és ezzel a helyi identitás számára felfedezte - a zentai csata történetét. A karcsú kötet egyes fejezetei eleven köz- és magánéleti portrékat festenek a család színes egyéniségeiről, akik öntudatos polgárként, aktív közemberként és elkötelezett tollforgatóként szolgálták helyi közösségüket. A korábbi irodalom mellett levéltári forrásokra is támaszkodó szerző a Dudás testvérek válogatott bibliográfiájával záruló - informatív munkájával egyben saját elődei, a zentai helytörténeti kutatás és a helyi múzeum első kezdeményezői ellőtt is tiszteleg. A küllemében is tetszetős, számos fekete-fehér fotóval és dokumentumreprodukcióval illusztrált kiadványt az érintett helytörténeti gyűjteményekben feltétlenül érdemes elhelyezni. ISBN: 86-83029-30-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 17:00
. Pejin Attila: A Dudás család krónikája - Jelenlegi ára: 2 175 Ft