2011. július 26., kedd

Benczes István: Nemzetközi gazdaságtan - Jelenlegi ára: 4 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzetközi gazdaságtanA könyv listaára: 4950 Ft. Leírás:
A közgazdaságtan egyik legfontosabb szakága és a közgazdász képzésben is alapozó tantárgynak számít az országok közötti gazdasági kapcsolatok működésével foglalkozó nemzetközi gazdaságtan. Az oktatási anyagnak szánt kiadvány a témával foglalkozó tankönyvek standardjait követve a nemzetközi kereskedelem alapfogalmainak tisztázása után külön fejezetekben tárgyalja a vonatkozó elméleti koncepciókat, a külkereskedelem szabályait, a nemzetközi fizetési mérleg, a valutaárfolyamok, a nemzetközi pénzügyi rendszer, valamint a globális erőforrás-áramlás kérdéseit. A témába vágó és az uralkodó, nyugati tudományos hagyományokat követő munkáktól azonban megkülönbözteti a szerzők holisztikus szemlélete. A világgazdaságot nem egyszerűen a nemzeti gazdaságok összességének, hanem a saját útján fejlődő, a történelmi folyamatokba és a társadalmi környezetbe beágyazott szerves rendszernek tekintik. Ezért a mai bevett teóriákat nem időtlenül érvényes hittételekként kezelik, hanem az elmélettörténetbe beágyazva, a világgazdaság fejlődésének tükrében mutatják be kialakulásukat. A jelenkori globális gazdaság elemzése során pedig kitérnek a nemzeti gazdaságok között fennálló asszimetrikus függőségi kapcsolatok révén kifejlődő egyensúlytalanságokra is. A kritikai társadalomtudomány szellemében írt, hivatkozásjegyzékkel és mutatóval kiegészített tankönyv célközönsége a gazdasági tanulmányokat folytató egyetemisták és főiskolások. ISBN: 978-963-05-8711-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:23
. Benczes István: Nemzetközi gazdaságtan - Jelenlegi ára: 4 700 Ft