2012. május 22., kedd

Kosmodisk gerincbántalmi segédeszköz - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

posta dij 915ft
Hatékony megoldás hát- és gerincbántalmakra!
Aktív élet gerinc és hátfájdalmak nélkül!
Felmelegíti, megnyugtatja és ellazítja a fáradt izmokat, enyhíti a fájdalmat. Használható akár munka, bevásárlás, vezetés, torna vagy éppen alvás közben is.
 
Használata és viselése biztonságos, hatékony, egyszerű. 100%-ig természetes, gyógyszer- és vegyszermentes, nem igényel áramot.
 
Rendkívül praktikus, könnyen állítható és kényelmes viseletet biztosít. Diszkréten viselhető a ruha alatt.
 
A Kosmodisket úgy alakították ki, hogy a gerinchez kapcsolódó izomszöveteket stimulálja. Ezek az izmok tartanak bennünket kiegyenesedve, mivel ezek támasztják meg a gerincet. Ha az izmok különböző okokból rugalmatlanná vagy görcsössé válnak, akkor nyomni kezdik a gerincből eredő idegeket. Ez okozza a fájdalmat, amely bizonyos tevékenységek közben elviselhetetlenné válhat.
Egyedi formájával a Kosmodisk ott hat, ahol a fájdalom fellép: a gerincet körülvevő izmoknál. Viselése közben a Kosmodisk bemelegíti és stimulálja az izmokat, így azok ellazulnak és megszűnik a bennük felgyülemlett feszültség. Így a fájdalom csökkenni kezd, az Ön közérzete pedig érezhetően javul.
A KOSMODISK CLASSIC Szett olyan mértékben csökkenti a fájdalmat, hogy Ön újra állandó fájdalom nélkül sportolhat és végezheti a házimunkát, túrázhat és ülhet munka közben. A Kosmodiskkel nincs szüksége többé fájdalomcsillapítókra - végre szabadon élhet, korlátok nélkül.



Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 18:59
. Kosmodisk gerincbántalmi segédeszköz - Jelenlegi ára: 1 750 Ft