2012. február 24., péntek

CITRIN 2,5-3MM GOLYÓ/36 CM - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

TERMÉSZETES ÁSVÁNY.
Lelki hatásai
A citrin erősíti az érzékeny emberek kifejezőkészségét. A célratörő és elszánt embereknek segít a vizsgákat sikerrel letenni. Segít depressziónál, amely visszahúzóerő a kívánságoknál és képességeknél. A citrinen keresztül megtanuljuk a kívánságainkat és elképzeléseinket keresztül vinni. Segíti a koncentrációt és az ellenálló-képességet, erősíti a magabiztosságot.
Fokozza az életörömöket, segít stressznél és félelmeknél. A citrin segít reggelente felkelni az ágyból azoknak, akik szeretnek többször visszaaludni. A citrin bátorrá, nyitottá, elszánttá, temperamentumossá tesz, mégsem meggondolatlanná, hanem meggondolttá.
Fizikai hatásai
A citrin segíti az anyagcsere folyamatokat, emésztéstámogató hatása van, ösztönzi a gyomor, lép és hasnyálmirigy funkcióit, erősíti a veséket, az immunrendszert. Több vitalitást ad, segít diabétesznél és más mirigyproblémánál. Erősíti a látást, ösztönzi a csecsemőmirigyet, kiegyenlíti a pajzsmirigy funkcióját. A hasfájós kisgyerekeknél is nagyon jól segít. A citrinnek erős méregtelenítő hatása van.
Egyéb jellemzők
A római legionáriusok a mellkasukon viselték ezt a követ, hogy védve legyenek a haragos pillantásoktól és irigy intrikáktól. A citrint a középkorig a nap köveként tisztelték.


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 10:59
. CITRIN 2,5-3MM GOLYÓ/36 CM - Jelenlegi ára: 1 300 Ft