2011. november 23., szerda

Spániel - Labrador keverék kan kiskutya 3. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Angol cocker spániel tenyészetben véletlenül, egy mindent elsöprő kerítéseket leküzdő, emberi éberséget kijátszó szerelem gyümölcseként született, arany színű Angol cocker spániel anyától és fekete színű Labrador apától 5 gyönyörű ébenfekete kiskutya (2 szuka , 3 kan).
 
A kiskutyák ugyanazt az állatorvosi ellátást és prémium kölyöktápokkal való takarmányozást kapták, mint fajtatiszta kiskutyáink. Küllemük egységes és szemet gyönyörködtetően szép.
(ld. a mellékelt fényképeket)
Figyelemmel két fajta, illetve a szülők külső- és belső értékmérő tulajdonságaira nyugodt szívvel ajánlhatók a kiskutyák akár lakásba, akár kertes házba. Kisgyermekes családoknak kitűnő választás.
Illetve ideális sport-, hobbi-, vagy társkutya válhat belőlük Agilityre is kiválóak lehetnek.
 
Az aukcióban feltüntetett villámár a kiskutya eddigi állatorvosi kezelésének (védőoltás  és többszörös féregtelenítés, valamint vitamin és ásványi anyag  kieg. ) költségét teszi ki a takarmányozási költségeket nem is tartalmazza.
Nincs minimál ár, tehát a kiskutyát odaadjuk akár 1 Ft-ért is, hiszen az a fő cél, hogy „ jó helyre” kerüljön és teljes értékű,  „ kutya jó” élete legyen. Megérdemli!    
 
Természetesen a személyes átvétel lehetséges a sikeresen záródó aukció végén, Jákon Szombathelytől 10 km-re.     
 
A kiskutya születési ideje: 2011. 09. 19.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 17:20
. Spániel - Labrador keverék kan kiskutya 3. - Jelenlegi ára: 1 Ft