2011. április 24., vasárnap

Puritans Fűrészpálma kivonat 160mg (60db) - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Rövid leírás:
Elfogadott szer a jóindulatú prosztata megnagyobbodás és a prosztatagyulladás kezelésére. Segíti a szexuális funkciók működését, fokozhatja a vizeletürítést és csökkentheti az éjjeli vizelés gyakoriságát. Mérsékeli a prosztata mirigy túlnövésével kapcsolatos kellemetlenségeket, nyugtató, hangulatjavító és idegrendszer-erősítő hatása is van.
A fűrészpálma hasznos lehet a következő esetekben: jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, alacsony libidó, húgyúti problémák, főleg férfiaknál, vértolulás, köhögés, asztma, bronchitis, menstruációs fájdalmak, medencegyulladás, sterilitás.
Kiterjesztett leírás:
A prosztata mirigy növekedését gátló formula. Európa-szerte elfogadott szer a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás és a prosztatagyulladás kezelésére. Segíti a szexuális funkciók működését, fokozhatja a vizeletürítést és csökkentheti az éjjeli vizelés gyakoriságát. Mérsékeli a prosztata mirigy túlnövésével kapcsolatos kellemetlenségeket. Továbbá nyugtató, hangulatjavító és idegrendszer-erősítő hatása is van.
További előnyös hatásaira csak az utóbbi időben derült fény, pl. nőknél a javuló menstruációs ciklus, férfiaknál pedig a húgyúti funkciók javulása tapasztalható alkalmazásakor.
A fűrészpálma hasznos lehet a következő esetekben:
-Jóindulatú prosztata-megnagyobbodás
-Alacsony libidó
-Húgyúti problémák, főleg férfiaknál
-Vértolulás
-Köhögés
-Asztma
-Bronchitis
-Menstruációs fájdalmak
-Medencegyulladás
-Sterilitás
Gyors felszívódású. 18 éves kor alatt nem ajánlott!
Nem tartalmaz: mesterséges színezőanyagot, ízesítőt, tartósítószert, cukrot, keményítőt, tejet, laktózt, glutént, búzát, élesztőt, halat, nátriumot.
Tartalmaz: zselatint, glicerint, tiszta olívaolajat.


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 14:07
. Puritans Fűrészpálma kivonat 160mg (60db) - Jelenlegi ára: 2 040 Ft